Mer Schlager åt folket!

Igår var jag och Niklas och Pettan på schlagerklubben. Det är för övrigt mitt nya favoritställe. Ingen annanstans skulle min önskning till DJ'n (Eric Saade - Manboy) gå igenom så lätt, och framförallt inte med ett "JA! BRA VAL!". Det var en trevlig kväll, och klimax nådde vi när jag och Pettan gjorde en karaokeduett till Roger Pontares När vindarna viskar mitt namn. Ja jävlar vilken succé!

Summan av kardemumman (töntuttryck) är att jag älskar schlager och längtar jättejättejättemycket till Melodifestivalen.


Niklas ser ut som en blandning mellan Orlando Bloom och Johnny Depp. Festligt!



Se vad kul det var!


Jean Love.

Jean Pierre från den fantastiska dokusåpan Paradise hotel har blivit artist. Han heter numera Jean Love. Det är så roligt så jag vill dö.




Lite hat, men mest kärlek.

Den där killen som jag är ihop med är en jävla jävel. Man kan tro att han är snäll men man märker att han i själva verket härstammar från helvetet när han sover. Bevislista:

  • Han dregglar mycket, men det är nog hans minsta problem.
  • Medan han sover lägger han sig alltid i mitten av den 120 cm breda sängen. Det medför att jag får ungefär 2 centimeter egen plats att sova på för han är så himla fet (hehehe). Nämen serri, jag får väldigt lite plats och kan därför inte sova. Och då säger jag: "Duuuu, fina killeeen, kan du inte flytta in litegrann så att jag får plats?" Då kollar han på mig och säger: "Okej". Sen somnar han om igen och ligger kvar på samma ställe.
  • Han snarkar nästan lika högt som min pappa.
  • En gång sparkade han mig med full kraft två gånger i sömnen. "Jag drömde om fotboll", sa han. Right.
  • Igår la han sin 191 centimeter långa kropp i fosterställning tvärs över sängen i höjd med huvudkuddarna. När jag vänligen bad honom att flytta på sig så tittar han på mig och säger "Näe, det går bra här!". FRUSTRATION!
  • Han ger mig onda ögat om jag stör hans skönhetssömn, vilket jag ju måste eftersom att han sover som en dåre.
  • Han förväxlar mig ofta med en madrass. Obs! Jag är ingen madrass.

Tur för honom att jag är kär i honom och att han är världens bästa person. Så länge han är det får han sova hur han vill, den lilla körven.




Puttinutti.


Limbokungen.

Igår pratade jag med en jättelång person. Jättejättejättelång! Jag var tvungen att fråga hur lång han var även fast han säkert tycker att det är irriterande att svara på samma fråga 532 gånger per dag, men han får skylla sig själv. Eller skylla på sina päron kanske som skapade honom så.

Hur som helst, han sa att han var 217 centimeter lång. TVÅHUNDRASJUTTON! Jag tänkte att han skojade med mig, men sen upptäckte jag att jag typ var tvungen att hoppa upp till hans öra för att han överhuvudtaget skulle höra vad jag sa på dansgolvet. Så nu tror jag inte att han skojade. Och jag är väldigt imponerad över detta.

Nu sitter jag och tänker på roliga saker som man skulle kunna göra med honom. Stänga in honom i en liten låda eller utmana honom i limbo till exempel. Det hade varit festligt minsann.

Nu ska jag titta på handboll, hejdå.

Nurd.

Jag har fallit tillbaka i mitt ungdomliga jag den här veckan. Det vill säga, jag har börjat hata jättemånga saker och går runt och stör mig på saker och människor. T.ex:

  • Jag HATAR folk som låtsas vara smarta på seminarier och använder "svåra" ord som dom inte ens vet hur man ska använda och som låtsas att dom kan någonting överhuvudtaget men man märker att dom inte har läst en enda rad i kursliteraturen.
  • Jag stör mig på den personen som varje dag lämnar sina bestick i diskhon i min korridor. HUR SVÅRT ÄRE ATT DISKA EN JÄVLA GAFFEL DÅ?!

Det var allt. Det var inte så mycket. Men jag hatar betydligt mer den här veckan än vanligtvis då jag hatar noll saker.


Uppdatering som man säger.

Eftersom jag inte har skrivit här på ett tag så kommer här en summering av vad som har hänt på senaste:

  • Jag, Pettan och min klasskamrat var med i ett äkta knivslagsmål i lördags. Det rapporterades om det på (lokala) nyheterna. Boven blev fångad, allt är frid och fröjd.
  • I måndags var jag på årets första och tidernas sämsta föreläsning.
  • Igår lagades det hemmagjord sushi för en hel armé här i mitt hus. Tur att jag äger en militärkille som kan äta jättemycket mat! HAN ÄR ETT FETTO NÄMLIGEN (skämta ba).
  • Min mobbelicious (mobiltelefon) är död och åter död. VARFÖR?
  • Jag hittade gamla avsnitt av "Bullen" från Martin Timell-tiden på svtplay idag. GUD VAD KUL DET VAR! Jag har även kollat på rapport och aktuellt från maj -92. Också intressant.

Det var det. Nu ska jag sova.


Spadag.

Idag åkte jag och Pettan till IKSU spa för att slappa en hel dag. Innan vi kom dit körde vi dock först fast i en snöhög med bilen, sedan kom vi lös och åkte ungefär 2 minuter till och fick då bensinstopp in the middle of nowhere och vi ba: "OMG VI KOMMER MISSA VÅRAN FANTASTISKA DUOBEHANDLINGSTID MED MASSAGE OCH HEMLIGT MYSTISKT OLJEBAD, ÅH NEJ!!!". Men det gjorde vi inte för pappa Owe kom och räddade oss. TUR!

När vi kom in i det hemliga oljebadsrummet sa massagetanten ba: "Vilken mystisk olja vill du välja? Avslappnande, utrensande, hudåtstramande eller neutral?" och jag ba: "Hmm, utrensande!". Hon ba: "Ba såru vet så kan man bli yr i skallen av den och känna sig illamående och kissnödig, men det är inte farligt!". Coolt, tänkte jag och hoppade i plurret. Det var trevligt men jag blev inte nödig som jag hade hoppats på.

Sen fick vi massage, sen var vi i en solsimulator (OBS! Program: Mauritsius, 28 grader, inga moln), sen badade vi bastu (OBS! Två olika sorter, vanlig och ång), sen badade vi pool (OBS! Mycket klor, det gjorde ont att titta under vattnet), sen fikade vi, sen solade jag solarium, sen badade vi bubbelpool och sen låg vi på en vattensäng som var en massagesäng som var trevlig. Den sprutade hårda strålar i ryggen på en så man ba: "Ååh".



Här är en bild på IKSU spa. Toppenkul.


Jag lider av avundsjuka.

Imorse ringde Elin och väckte mig med information om att hon befann sig vid gaten på Arlanda och snart skulle hoppa på ett plan påväg till Bombay. Sen ska hon vara borta och besöka olika platser i världen i 6 månader. När hon ringde och sa det så tänkte jag bara: "Må bäste man vinna!".

Nä, skämta ba. Det tänkte jag inte för det har ju inte alls med saken att göra! Jag tänkte snarare typ: "Ååh vad fuskigt att hon ska göra så medan jag ligger här och petar snorkusar i Sverige".

Men så är ju också livet en påse skit.



Livet - en påse skit


RSS 2.0