Grattis mig själv.

Den här helgen som nyss har passerat har varit den bästa helgen på jättemånga dagar.

1. JAG FYLLDE ÅR IGÅR!!!!
2. JAG FICK ETT ÄKTA ÖVERASKNINGSPARTY DÄR FOLK GÖMDE SIG BAKOM EN VÄGG OCH HOPPADE FRAM OCH SKREK "SURPRISE!" I LÖRDAGS!!!!
3. JAG FICK EN CYKEL AV MIN MAMMA OCH PAPPA!!!!

Asså fyfan vilken kunghelg. Nu kommer jag leva lycklig i alla mina dagar.



Gammelgubben.

Vi träffade en cool gubbe på Sibylla i Hemavan i helgen. Han var typ 80 bast och hade inga tänder och han visste allt om allt som man kan veta saker om. Under vårat samtal som varade ungefär 20 minuter framgick det att han kunde exakt allt om sport, inklusive alla årtal som olika viktiga sporthändelser ägt rum. Han hade även varit på uppdrag av FN på Cypern, han visste allt om laviner, han hade bott i Skåne i 7 år (vilket ju är ganska exotiskt), han visste allt om ishallen på Teg i Umeå, han hade byggt alla liftar i Hemavan samt att han varit tränare till typ alla coola fotbollsspelare och slalomåkare genom tiderna.

Först trodde vi att han bara var en vanlig gammal mytoman, men sen kunde han berätta sjukt ingående om saker som man inte kan hitta på. Och då förstod vi att han var en pensionerad superman!

Jag önskar mig halva hans hjärna i födelsedagspresent, då skulle jag vinna alla frågesporter i världen.

I Hemavan kan man vara om man vill och har råd.

Tjena kompisar!

Jag har varit i Hemavan och åkt i backen dom senaste dagarna och det har varit ganska kul om jag får säga det själv. Idag åkte jag buss hem i min ensamhet, resten av människorna skulle visst stanna kvar lite till och då har man inget annat väl än att klara sig själv.

På tal om det så hatar jag att åka buss. Speciellt när personen man sitter bredvid har med sig en dator som den sitter och kollar på film MED VOLYMEN PÅ UTAN ATT ANVÄNDA HÖRLURAR hela jävla vägen så man inte kan sova samt att dennes kompis har med sig en KATTJÄVEL i en väska som ligger och jamar hela tiden. Död åt dem alla, inklusive katten.


Här ser man ett praktexemplar på två töntar i snön - Olle och Pettan.

Bilden ovan har jag alltså tagit SAMTIDIGT som jag åker lift. Helt sjukt!

Den här bilden föreställer mig själv. Söt om jag får säga det själv.

Frågelåda.

Idag började en ny kurs. GENUS! Hurraaa vad tråkigt. Genus är mitt hatämne. Bara blaj blaj blaj.

Men jag har en fundering kring detta ämne, och det är: Varför har alla genuskvinnor (alltså dom som forskar om genus och sånt) kort hår? Det ska jag ta reda på, genom att fråga Hjärnkontroret.

Goodbye!

RSS 2.0