Överkörd.

Inatt vaknade jag av att jag skrek "BUSS!!!!!!!!!!!!!" rakt ut jättehögt. Jag var nämligen nära att bli överkörd av en buss i min dröm, och när man blir det så skriker man ju inte "Hjälp!" eller "Aaaah!" eller något i den stilen utan det viktigaste är ju att fömedla vilket slags fordon det är som håller på att köra över en. Därför skrek jag "Buss!".

Så, då har vi rett ut det.

Ikväll ska jag på sittning (trerätters + två glas vin för 240 kr = katching!) och temat är "Gott och ont". Jag har därför dagen till ära klätt ut mig till ett ogräs. Är jag lik?



Saw 3D.

Jag såg Saw 3D ikväll på biografen. Den var äcklig och det flög blod mot mig. En tarm ramlade ur en mage också. Alltså på filmen. Inte från någon i publiken, det hade ju varit helt stört.


Dikt till födelsedagsbarn.

Här om dagen fyllde Johanna år, så jag skrev en dikt till henne på facebook som jag är väldigt nöjd över. Därför delar jag med mig av den även här. Hör, och häpna!

Kära Svin,
Johanna Kallin.

Idag är dagen då du fyller år,
jag hoppas att du inte har något sår
Eller sveda, eksem eller annan klåda
I så fall får du önska dig en liten sjukvårdslåda

Hoppas din dag kommer falla dig i smaken
och att du inte fått någon hemsk sjukdom i baken.
T.ex hemorrojder.
Mitt namn är ej Froider.

GRATTIS JONIZ 22 BAST!!!!!!!!!!!
Önskar Jessica (alltså EJ Froider)

Slut.



Bartenderskolan.

Jag kollade på bartenderskolan här om dagen. En av lärarna där tror att han är ascool och häftig och låtsas som att bartender är ett jättebra och värsta högstatusjobbet som alla vill ha.

Och så säger han:

"Ikväll ska jag visa alla hur en riktigt proportionell bartender jobbar". Eeeeeeeh, hallå coola killen. Din hjärna verkar vara bäng. Professionell heter det ju för fanken.

Dålig dag blev bra dag med hjälp av relativt enkla medel.

Ååh.

Jag försov mig imorse vilket gjorde att jag missade en föreläsning som jag vet var hur rolig som helst för det är alla våra föreläsningar nu för tiden. Det gjorde mig lite ledsen så hela dagen har liksom gått i sorgens tecken.

Ända fram till Pettan kom hit och vi lagade FETT SJUKT ASNICE MEGAGOD mat + ÄNNU FETARE SJUKARE MEGAGODARE ASFETTGODARE efterrätt och jag fick veta att jag fått VG på tentan jag trodde jag skulle faila. Hurra för mig, och hurra för jättegod mat!

Och även hurra för Halv åtta hos mig, bästa programmet ever made. Fast det hör inte direkt hit men när ska jag annars skriva det?


Alla som inte dansar...

Igår hade vi en föreläsning i social psykologi. Föreläsaren pratade om sterotyper och hur man uppfattar olika människor.

Föreläsaren: Om vi tar exemplet våldtäktsman... hur tänker vi oss en våldtäktsman? Vem är en våldtäktsman?
Jens: En som inte dansar.

MAN BA LOL JENS! Där fick du till det!

Rispekt. (HAHAHA - VÄRLDENS BÄSTA RUBRIK!!!)

HURRA! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!

Jag lyckades för första gången EVER koka perfekt tillagat ris idag. När jag lagar ris brukar det antingen bränna fast i botten eller bara bli en slemmig sörja. Idag blev det PERFEKT! LIVET ÄR EN FEST!


Sommarminne.

"Jaha, då var det det då". Så summerar en Gällivarebo (pappa) en storfångst. I love Norrland!


Action i min vardag.

Jag sitter och tittar ut på parkeringen utanför mitt fönster. Det är en bil där som försöker ta sig upp för en halkig backe men det går inte. Den har försökt jättelänge och har säkert glidit tillbaka ner för backen minst 25 gånger under den tiden jag tittat på den. Kvinnor i trafiken, jag säger då det...

(Hehe.)


Årets snögubbe.

Igår byggde jag och Linda årets första snögubbe. Den blev ful. Men med lite träning kanske man ändå har en chans att ta hem priset i den årliga tävlingen Årets Snögubbe som Tommi införde igår. Den går helt enkelt ut på att bygga snyggast gubbe, fotografera den och sedan förhoppningsvis vinna omröstningen i slutet av mars.

I övrigt så drack vi även årets första kopp glögg igår. Så fort det blir snökaos (som laserturken skulle ha sagt) så måste man dricka glögg. Det är vad lagen säger nämligen.


I amerikat köpte man uppblåsbara fake-snögubbar. LOL! Vilka dårar.


Små fina ting i livet gör mig glad.

Idag pantade jag nästan ihop en halv månadslön. 38 kr. HURRA!

Vilodag.

TJA TJA BLOGGEN!!!

Idag är det söndag, även kallad vilodagen. Igår vilade jag exakt hela dagen så idag har jag gjort jättemånga ansträngande saker. Jag har bland annat tiggt mat av mina föräldrar och tittat på Vem vet mest? med pappa. Det är verkligen jättejobbigt för hjärnan. Varje fråga man ba: "ALLTSÅ JAG VET JAG VET JAG VET!" och så kommer pappa och ba: "Ööh, svaret är ju Etiopien!" och så hinner man aldrig svara och så blir man ledsen och gråter och sen så somnar man i ren utmattning.

Gud vilken jobbig dag (skämta ba).


Här är min pappa Skalliga Gubben då han gör ett coolt trick med en penna. Han kan så mycket!


Slempaddan - soon to be sårskorpa.

Igår när jag vaknade på morgonen så ramlade delar av mitt ansikte av. INGET SKÄMT! Jag typ tog lite i mitt ansikte och så kände jag att min hud satt löst och sen ramlade den av. Så nu har jag ett hål på min kind där jag inte har någon hud, bara kött. Tänk om det fortsätter att hända? Då kommer jag snart bara bestå av ett sår. Och vet ni vad som händer då? Jo, då gör nog Petter slut med mig för vem fan vill va ihop med ett sår?

Kolla, bildbevis:


Tur att min webcam är toppenbra! Men man ser iallaflal hålet. Läskigt? Japp.


Slempaddans teori om höstdepp.

Jag har tenta på fredag, och min motivation till att plugga är lika med noll. Det beror på att det är höst, och på hösten är allt sugigt. Det enda som är bra med hösten är att det går så sjukt mycket bra på TV.

Det resulterar dock i att man sitter och kollar på TV hela tiden och det i sin tur resulterar i att man inte pluggar och det resulterar sedan i att man kommer på att allt suger eftersom att man inte gör det man ska. Och eftersom att allt suger förutom TV så kollar man på TV igen. Och så går det runt så.

Om jag någon gång får för mig att skriva någon slags avhandling så ska den bygga på ovanstående teori.


RSS 2.0