Om julafton.

Nu har det varit jul.
Det var kul.
När jag valde snapsvisa valde jag att sjunga nationalsången.
Det var lite konstigt men kul.


Helvetets håla.

Jag borde bli utnämnd till århundradets studentkorridorsmedlem på Axtorpsvägen efter min fantastiska städinsats idag i köket. Aldrig sedan jag flyttade in i augusti har det varit så rent. Till och med i det äckliga skåpet under diskbänken där det legat ruttna saker som en bananflugeflock huserat i är det rent! Nu ska flugorna dödens dö, julen till ära.

Så nu skulle det passa bra om någon av dom andra korremedlemmarna kan komma hem till mig och städa, för det orkar ju inte jag nu fattar dom väl? Mitt rum ser ut som ett hell hole. The hole from hell. Hell's hole. Se själva:



Heja Obbola, du är bra. Men som Holmsund ska man va!

Idag är det fjärde advent och jag har ätit årets första julbord hos Pettans kusiner. Det var väldigt gott. Synd bara att dom bor i Obbola för där luktar det skit, HEHE. När jag gick in i Pettans kusiners hus kom jag på att jag varit hemma hos dom förut, för ungefär 7 år sedan. KONSTIGT VA?! Japp, det är konstigt det, men så går det om man är kusin med folk som jag känn!

Imorgon är sista dagen i skolan och sen är det JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRA! I love jullov forever in my heart.


Livet är en fest men jag är inte bjuden.

Fy fasiken vad livet är orättvist. Bara för att jag har bestämt mig för att bli en hälsosam person så var jag under gårdagens middag och utgång med klassen helt nykter hela kvällen. Och bara för det så vill Gud straffa mig genom att göra mig till den mest slitna personen av alla i världen!

När jag kom till skolan imorse (eller idag, klockan var 13.00 men jag var nyvaken) möttes jag av kommentarer som: "Höhö, vare hårt igår eller?" och "Du ser fan ut som jag mår!" och liknande av diverse bakfulla klasskamrater. 

JAG ÄR SJUK! ÅÅÅÅÅH! JAG HATAR DET! Kanske min kropp håller på att avgiftas efter en hel termin av röj? Eller så är jag bara straffad. Jag hatar att vara straffad
 


Jag hade visst glömt bort dig, Bloggo.

Woops, jag har glömt min bloggiz!

Idag spelade jag badmintonturnering och kom sist för jag mötte massa asbra personer. Eller så var det jag som var väldigt dålig, men det är ju mycket tråkigare att tänka så.

Förövrigt så har jag och Linda börjat med ett fatcamp så att vi inte ska vara fetton längre. Det innebär att vi ska träna varje dag fram till jul. GUD VAD JOBBIGT! Träningsvärken går aldrig över. Snyft.


Resultatet.

Tentan är skriven och jag var så dålig att jag under tiden jag skrev svaren fnissade åt hur idiotiska dom faktiskt var.

Paradise hotel kan man också analysera i ett socialpsykologiskt perspektiv faktiskt.

JAAAAAAAHAAA. På torsdag äre tenta = jag har inte pluggat idag utan istället kollat på fyra avsnitt av Paradise hotel som jag hade missat. Sen gick jag till ICA för att köpa ett kollegieblock MEN DOM VAR SLUT!!!!!!!! "Hur ska jag nu kunna plugga?", tänkte jag.  Men som den problemlösare jag är gick jag till en annan affär som hade ett block som jag köpte för 49 kronor. Lite dyrt för min smak men vad gör man när man är panikslagen? Man offrar sig.

Nu har jag cirka två och en halv dag på mig att lära mig hela den här kursen. Vill man chilla fett får man lida pin, som jag brukar säga.

Glad jul!

NU ÄR DET JUL HÄR I MITT HUS!

Dåliga saker 1 december 2010:

>
Jag har ätit upp fem chokladbitar i förväg i min chokladkalender så nu måste jag vänta ända tills 6:e innan jag får käka igen!
> Studentekonomi suger i juletider (och även andra tider, men mest nu).
> Jag har tenta nästa vecka och det är tråkigt.
> Jag har städvecka i korridoren nästa vecka och det är också tråkigt.

Bra saker 1 december 2010:
>
Man kan köpa 3 liter julmust för 14 spänn (inklusive pant) på ICA Berghem! YEEEEES!!!!
> Julkalendern har börjat på TV. Jag har inte sett första avsnittet men jag ska snart görne.
> Allt är kul på jul.


RSS 2.0