Polisen kom hit!

Igår fick jag hembesök av en hunkig polis och hans kompanjon. Inget konstigt med det inte! Dom skulle bara lämna tillbaka min syster som varit på vift.

JAG HATAR SVERIGE!

Alltså svenska folket, vad är det för fel på alla dessa människor som inte fattar hur man ska rösta i Idol? Ska det vara så svårt?!

Fel nummer 1: Att ens låta den där Elin vara med från första början, hon är SÄMST! Så fort jag ser henne vill jag dö (eh, nä nu överdrev jag lite men typ!). 

Fel nummer 2
: Att rösta hem Daniel. Den lilla söta pojken kan man inte ba rösta hem på det där viset.

Fel nummer 3
: Att Geir är kvar. ÅÅÅÅÅÅÅH! Kan folk ba sluta ringa och rösta på den gamle gubben som man inte vill kolla på? Vem är det som röstar på honom?! Sluta med det genast.

Fel nummer 4, det största felet av dem alla
: ATT INTE RÖSTA PÅ SIMON! JAG RÖSTADE TUSEN GÅNGER! HAN FICK INTE VARA MED FÖR ATT SVERIGE ÄR SÄMST OCH INTE FATTAR ATT HAN ÄR BRILJANT FÖR FAN! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Jag är så upprörd. Tur att han finns kvar på youtube iallafall.


Gammalt djungelordspråk:

"En riktig kvinna rensar sitt eget avlopp".

Denna onsdagkväll har jag därför spenderat med ovan nämnda syssla - avloppsrensning. FYFAN VAD ÄCKLIGT DET VAR! Det där äckelavloppet var nog inte rensat på 25 år. Förövrigt så bodde det någon slags skalbagge där och jag undrar hur den kan ha överlevt? Den måste ha varit vattentät. Uäää. Jag döpte den till Äckeljävel och sedan dödade jag den. Brutalt!


Här är en bild från i somras då jag själv ser ut som en äcklig skalbagge.


Varför räddade inte Blondinbella mig?

Petter ligger och sover och jag lyssnar på vad han har för sig. Det låter som om han kräks inåt ungefär. Mycket märkligt.

På tal om att sova så drömde jag att jag var jagad av mexikanska infödingar inatt och att den enda som kunde rädda mig var Blondinbella (genom att investera i ett bolag som skulle hjälpa till att ta hem mig från Mexico, makes sense!), men hon svarade inte när jag ringde så jag blev nerpepprad med pilbågar och tillslut var jag alldeles ihålig men jag dog ändå inte. Allt slutade med att infödingarna sköt en orm på mig med ett jättelångt blåsrör, sen vaknade jag.

Vad betyder det, drömtydare out there?

 
Serious face - Trött face.
GODNATT!


Gammal rolig konversation.

Jag hittade ett gammalt anteckningsblock som jag antecknade saker i när jag var au pair i USA för ett par år sen. Där hade jag på en sida skrivit in roliga saker som min treåriga kid Luke (som jag tog hand om, det var inte min riktiga kid för jag har ingen) hade sagt. En av konversationerna såg ut såhär:

Luke: Hey Jess, what does Michael Jacksons house look like?
Jag: I don't know... what do you think?
Luke: I think it's made out of mudd.

HAH! Michael Jackson kan känna sig FETT ÄGD!



Luke och jag 2008


Gud vilken korkad syrra.

Jag och mamma kollade på Biggest loser och så kommer syrran hem och ba: "Vem åkte ut?" och jag ba: "René!" och hon ba: "Vem är det? Vare den där tjocka eller?".

LOL! SOM ATT INTE ALLA ÄR TJOCKA I BIGGEST LOSER ELLER?! Min syster är fasiken korkad.

Fest är kul.

Igår hade bror inflyttningsfest. Jag blev jättefull och tvingade Petter att följa med mig till krogen en halvtimme innan stängning. Det var jättevärt tyckte vi båda två.

Efter krogbesöket gick vi hemåt och jag blev arg utan anledning som jag ibland blir när jag är jättefull. Jag sprang iväg från Petter och började sedan gråta för att han övergivit mig. Ibland, ganska ofta, är jag en dåre. Tur att Tommi har lärt Petter att när det händer så kan han bara låtsas att han är min vårdare.

En grej bara.

Idol är det bästa som har hänt världen, och Jay är det bästa som har hänt Idol. Fyfan vad bra han är, jag svimmar och dör. Pang bom bang.

Tråkig dag, men snart ska Nemo rädda mig från den.

Tråkig dag idag. Jag har inte gjort ett dugg förutom att läsa tråkig kurslitteratur. Tittat ut på tråkigt väder. Lagat tråkig mat. Ätit tråkig mat. Åkt en tråkig buss till en tråkig stad för att hämta ut gratis biobiljetter på Filmstaden. Dom var slut. Tråkigt, sa jag till killen i kassan.

MEN!

Snar blir dagen kul, för om tre minuter börjar Kungarna av Tylösand. Det bästa som hänt Sverige på 25 år.


En jättebra föreläsning... NOT!

Igår var jag på min sämsta föreläsning i livet. Den började med att det satt en liten gubbe på en stol längst fram i föreläsningssalen och sa: "Uuuuh. Jag har släpat mig hit idag. Jag har väääldigt ont i ryggen. Jag kan inte stå upp, men jag ska se hur länge jag orkar det här...".

Då känner man såhär: "JIPPI! JAG BLIR SÅ INSPIRERAD AV LIVET!!!".

Sedan fortsatte han att föreläsa med världens tråkigaste tonfall om organisationers uppbyggnad. Han lät hela tiden som han ville dö, och det ville jag också. För varje nytt område som han började prata om sa han: "Det här är spännande". Men det var det inte.

Mina anteckningar som jag lämnade den tre timma långa föreläsningen med var följande:

Mål och struktur = Spännande
Kultur = Också spännande
Makt = Väldigt spännande

För det var så han sa.


Dagens citat.

Bakgrund: Linda tycker att jag har umgåtts med henne för lite på senaste, och anser därför att jag är en svikare. Men att kalla mig för svikare skulle inte ha den önskade effekten, det är inte nog hårt. Linda ville ha ett ord med lite mer tyngd i, något mer effektfullt.

Dagens citat av Linda riktat till mig blev därför följande: Jävla bögsvikare!

HAHAHAHAHAHA. Bögsvikare. Det var det bästa jag har hört i år.


Åh, se det snöar! SAY WHAT?!

Jag blir lika förvånad varje år när första snön kommer. Inte över att det faktiskt snöar, utan över hur folk reagerar. Man kan ju tycka att vi norrlänningar kanske borde ha vant oss vid att det kommer lite snö såhär i oktober. Men nä. Varje år är första snön något extraordinärt som inträffar och folk blir som galna.

Bland mina vänner på facebook handlar SAMTLIGA statusuppdateringar som är skrivna efter 08.00 idag om just snön. Att det snöar. "Det snöar!" skriver folk. Som om det vore något speciellt. JAG SER DET! OCH JAG BRYR MIG INTE! Det roligaste är de som blir glada över att det snöar. "HURRA DET SNÖAR!". Eeh, ja det gör det men snön kommer ligga kvar i ungefär 4 minuter och sen blir det blött och jävligt istället. Vi får nog gott vänta till december innan det blir snö på riktigt, SOM VARJE ÅR.

Det enda den här snön medför är att det blir jobbigare för mig att ta mig till IKSU för att träna, för jag kommer få stora snöblaffor i fejan.


Uuuh...


Väl spenderad tid.

Idag har jag varit den mest effektiva människan jag någonsin varit. HELT SJUKT! Klockan är 14:57 och jag har hunnit med följande:

  • Tvättat tre maskiner tvätt.
  • Vikt tvätt.
  • Städat.
  • Renbäddat.
  • Lagat matlådor.
  • Pluggat (OBS! Inte på låtsas) inför tentan.
  • Sett de två första avsnitten av Bartenderskolan på TV3 play.

 

Det kan man kalla väl spenderad tid. Och ikväll är det Kungarna av Tylösand också. Vilken succé!

     


HURRA!

I typ två veckor har jag försmäktat på denna ö (i mitt studentrum som haft nån slags värmeläcka så att elementen inte har fungerat och det är höst och minusgrader på natten = jättekallt), men så idag har all mighty Urban och hans vänner slagit på värmen igen och jag är så glad att jag redan dansat en dans till Hot in herre.


Gud så jobbigt.

Jag mötte en kille på övergångstället idag. När vi var ungefär en meter ifrån varandra vinkade han till mig. Nästan liksom i mitt ansikte var han med sin vinkning. Jag vinkade av ren reflex tillbaka, men jag kände inte igen honom. Hela vägen hem funderade jag på denna människa. Jag har ingen aning om vem han var och nu kan jag inte släppa det och det är irriterande ååååh.

Gud så jobbigt.


Snälla inbrottstjuvar, fast minus tjuvar för vi tog inget.

Jag och Petter skulle köpa pizza igår, så vi gick till pizzerian som ligger typ 100 meter från mitt hus. Vi gick in, kollade lite på menyn och SEN upptäckte vi plötsligt att ingen var där förutom vi. Det fanns ingen pizzabagare, ugnarna var avstängda och lamporna släckta. Vi ba: "Ööööh, oh my god! Stället är typ stängt!". Men dörren var ju öppen! Så vi plingade i en plingklocka som vi hittade. Ingen kom. Sen ringde vi till deras telefon. Det ringde, men ingen svarade - för det var bara jag och Petter där. Vi var alltså inbrottstjuvar utan att vi hade brutit oss in. Häftigt va? Det fanns en kyl full med läsk och sallad och goda grejer.

TÄNK! Vi kunde ha tagit med oss allt och sålt det till någon och blivit asrika. Men det gjorde vi inte. Vi gick bara ut därifrån och gick till en annan pizzeria istället.

Studentkorridor.

Korridorsmöte, Söndag 20.00.

Britta föreslår att vi ska ha en korridorsfest. Total tystnad uppstår bland övriga deltagare vid mötet. Ingen säger något. Folk tittar i golvet. Ingen vill ha fest.

Sjukt rolig obekväm stämning.

"Nähä, då blir det ingen fest" säger Britta. "Kanske ska vi styra upp en middag då?"

Total tystnad igen. Folk skruvar på sig. Ingen vill äta middag heller. Min studentkorridor måste vara den korridor som liknar ett äldreboende mest av alla korridorer i hela Sverige. OCH JAG ÄR EN DEL AV DEN! Fyfan för mig.

Hej bloggen!

Det här är en ny blogg. Jag brukar skaffa en ny blogg varje gång jag har tråkigt och det här är min tredje blogg, vilket alltså innebär att jag har haft tråkigt tre gånger sammanlagt. Såhär säger man då: "Asså fyfan va tråkigt jag har, jag borde skaffa ett jobb", och så skaffar man en blogg för då kan man tjäna flera hundra tusen i månaden. TRUE STORY!

Okej, det var det. Här är en bild på mig.



RSS 2.0